Cupa Metigla


Cupa Metigla este un campionat interscolar de baschet organizat in orasul Ploiesti, care se adreseaza atat scolilor gimnaziale, cat si liceelor din judetul Prahova.

Competitia este organizata de voluntarii Centrului de Tineret Youth Hub AUSF, cu sprijinul Coilprofil Romania. Obiectivul competitiei este de a incuraja in randul tinerilor practicarea baschetului, a sportului, de a promova un stil de viata activ si sanatos.

Scolile participante pot beneficia de dotarea cu panouri de baschet si material sportiv corespunzator. Peste 70 de panouri de baschet au fost amplasate in scolile din judetul Prahova incepand cu toamna anului 2015, in cadrul campionatului de baschet interscolar "Cupa Metigla". Un numar de 22 de scoli si mai multe cluburi sportive au beneficat, prin acest proiect, de material sportiv necesar desfasurarii activitatii sportive.

Conditiile de joc oferite, premiile si organizarea pe masura au atras peste 2000 de tineri jucatori de baschet in cadrul celor trei competitii anterioare.

Evenimente trecute

Sponsor Principal