Cupa Metigla


Cupa Metigla este un campionat interscolar de baschet organizat in orasul Ploiesti, care se adreseaza atat scolilor gimnaziale, cat si liceelor din Prahova si judetele limitrofe.

Competitia este organizata de voluntarii Centrului de Tineret Youth Hub AUSF, cu sprijinul Metigla Romania. Obiectivul competitiei este de a incuraja practicarea baschetului in randul tinerilor si de a promova un stil de viata activ si sanatos.

Scolile participante pot beneficia de dotarea cu panouri de baschet si material sportiv. Incepand cu toamna anului 2015, peste 70 de panouri de baschet au fost amplasate in cadrul campionatului, in scoli din judetul Prahova si nu numai.

Tot prin intermediul acestui proiect, un numar de 22 de scoli si mai multe cluburi sportive au beneficat de materiale necesar desfasurarii activitatilor sportive.

Cele patru competitii anterioare au atras peste 2000 de tineri jucatori de baschet. Conditiile de joc, premiile si organizarea au adus impreuna scoli din mai multe judete, incurajand elevii spre practicarea sportului si activitatilor in aer liber.

Evenimente trecute

Sponsor Principal